Biçikleta – Siparantum Kids [Official Video] 2024

Teksti: Xhevat Kelmendi

Muzika: Memli Kelmendi

Kamera: Ilir Ahmeti

Aktorët: Fitore Broqi, Luan Daci

Audio dhe Video Produksioni: Siparantum Choir

***

Teksti “Biçikleta”

Unë e kam një biçiklet’

at’ e ngas në tatë pjet’.

Shoh shtëpi dhe livadhe,

me të dukem si sorkadhe.

Me kujdes unë do të ngas,

nuk e kthej më kokën pas,

do të ngas duke kënduar

e pastaj shkoj për t’mësuar.

***

Falenderojmë për mbështetjen në realizimin e këtij videoklipi:

– Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC) – Embassy of Switzerland in Kosovo

– Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Gjithashtu, një falenderim i veçantë për Muzeun e Qytetit të Pejës dhe znj. Besa Berisha për bashkëpunimin në realizimin e këtij videoklipi.

***

Facebook: SiparantumChoir

Instagram: SiparantumChoir

www.siparantumchoir.com 

Siparantum Choir  ℗ & © 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *