Njoftim

Ftojmë të gjithë shqiptarët që jetojnë në Suedi të merrni pjesë në ngjarjet e mëposhtme ku Kori Siparantum do të prezantohet:

E diel, 29 Tetor 2023 / Friendship Concert – Koncerti i Miqësisë

Ora 11:30, “Arbetets Museum” (Laxholmen, 602 21 Norrköping)

* Ky koncert është një shfaqje jashtëzakonisht emocionuese. Kori do të paraqitet me vepra të kompozitorëve shqiptarë, me qëllim të shpërndarjes së trashëgimisë sonë kulturore në skenën ndërkombëtare.

/

E hënë, 30 Tetor 2023 / Garat “Grand Prix of Nations”

Ora 19:00, “Flygeln – Louis De Geer Konsert & Kongress” (Holmentorget 4, 602 32 Norrköping).

* Në këtë ngjarje të mëdhe, Kori Siparantum do të garojë në nivelin mtë të lartë artistik “Grand Prix of Nations”. Përkrahja juaj është shumë e rëndësishme për ne.

Për informata shtesë dhe detaje të tjera, ju lutemi vizitoni:

www.ecg2023.eu

Kosovo’s Musical Ambassadors: Siparantum Choir at the European Choir Games in Sweden

We are delighted to share our latest achievement with you. Siparantum Choir will represent our state, Kosovo, in the prestigious Grand Prix of Nations competition in the category “Adult Choirs” during the 5th European Choir Games & Grand Prix of Nations in Norrköping, Sweden. Our choir is more prepared than ever to participate in this significant choral event. Once again, after 2019, the European Choir Games & Grand Prix of Nations, often referred to as the continental version of the World Choir Games – the Olympic Games of Choral Music, will happen in beautiful Sweden. We extend our heartfelt thanks to all our donors and supporters who have played a crucial role in making this possible.