Njoftim

Ftojmë të gjithë shqiptarët që jetojnë në Suedi të merrni pjesë në ngjarjet e mëposhtme ku Kori Siparantum do të prezantohet:

E diel, 29 Tetor 2023 / Friendship Concert – Koncerti i Miqësisë

Ora 11:30, “Arbetets Museum” (Laxholmen, 602 21 Norrköping)

* Ky koncert është një shfaqje jashtëzakonisht emocionuese. Kori do të paraqitet me vepra të kompozitorëve shqiptarë, me qëllim të shpërndarjes së trashëgimisë sonë kulturore në skenën ndërkombëtare.

/

E hënë, 30 Tetor 2023 / Garat “Grand Prix of Nations”

Ora 19:00, “Flygeln – Louis De Geer Konsert & Kongress” (Holmentorget 4, 602 32 Norrköping).

* Në këtë ngjarje të mëdhe, Kori Siparantum do të garojë në nivelin mtë të lartë artistik “Grand Prix of Nations”. Përkrahja juaj është shumë e rëndësishme për ne.

Për informata shtesë dhe detaje të tjera, ju lutemi vizitoni:

www.ecg2023.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *