Bëhu pjesë e korit të fëmijëve #SiparantumKids

Siparantum Kids hap konkurs për pranimin e fëmijëve që duan të kenë këndimin dhe dëshirojnë të jenë pjesë e korit të fëmijëve #SiparantumKids. ?

  • Mosha 7-15 vjeç.
  • Afati i aplikimit është data 30 Gusht 2023.
  • Audicioni për korin Siparantum Kids zhvillohet në ditën e enjte (31 Gusht) në orën 17:00 në Qendrën Rinore “Peja” (Kati i II-të).
  • Numri është i kufizuar! ?
  • Mund të aplikoni online në faqen e korit Siparantum Kids apo mund të na shkruani në info@siparantumchoir.com.

Provët mbahen dy herë në javë (të martën dhe të enjten) nga ora 17:30 deri në 18:30.

Faleminderit që keni zgjedhur të bashkoheni me familjen tonë. ? Siparantum Choir

Apliko online duke klikuar këtu: Apliko tani ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *